Natisani Mix Dolci zmes na sladké pečivo bez lepku

Kód: 572
Bez lepku Bez mlieka
9 hodnotení
€7,80 / ks €7,80 / 1 kg
Skladom (5 ks)
Možnosti doručenia

Pripravte si lahodné dezerty so zmesou Natisani! Bezlepkové a bez laktózy, ideálne na to, aby boli všetky vaše príležitosti výnimočné.

Detailné informácie

vlastná doprava
Bratislava a okolie
doručíme aj mrazený tovar
Dorucenie
Vaše objednávky
výbavíme čo najrýchlejšie
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pri nákupe nad 80€
Talianska kvalita
Talianska kvalita
bezlepkových výrobkov

Podrobný popis

Zloženie: Ryžová múka, zemiakový škrob, glukóza, modifikovaný zemiakový škrob, zahusťovadlo: guarová guma.

Nutričné hodnoty na 100g:


Energia 1429 kJ / 341,8 kcal

Tuky 0,60 g
z toho nasýtené 0,25 g

Sacharidy 80,38 g
z toho cukry 0,54 g

Vláknina 1,16 g

Bielkoviny 3,72 g

Soľ 10 mg

Recepty na prípravu:

Krehké cesto:
1000 g zmesi, 280 g masla alebo margarínu, 370 g cukru, 185 g celých vajec, 6 g kypriaceho prášku. Zmes zmiešajte s maslom/margarínom, pridajte cukor, vajcia a kypriaci prášok, vytvorte hladkú a homogénnu guľu, prikryte ju a nechajte niekoľko hodín odpočívať v chladničke. Rozvaľkajte podľa potreby a pečte pri teplote 180 °C približne 15/20 minút.

Margherita koláč/muffin/slivkový koláč:
300 g zmesi, 250 g cukru, 4 celé vajcia, 200 g masla, 70 g mlieka, 1/2 vrecka kypriaceho prášku. Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme rozpustené maslo, mlieko izbovej teploty a múčnu zmes. Zmes dobre premiešame, pridáme vyšľahané bielky a nalejeme do vopred vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 180 °C 50 minút. Pre verziu bez laktózy nahraďte maslo 200 g slnečnicového oleja a mlieko 70 g vody alebo rastlinného nápoja.

Palacinka:
200 g zmesi, 75 g cukru, 1 celé vajce, 200 g mlieka, 1 vrecko kypriaceho prášku. Oddeľte žĺtok od alburnu. Žĺtok nalejte do misky a vyšľahajte metličkou, pridajte predtým rozpustené a vychladnuté maslo, tenkým prúdom prilievajte mlieko a pokračujte v miešaní. Do múčnej zmesi pridajte kypriaci prášok, preosejte ho do misky s vaječnou zmesou, pridajte cukor a metličkou premiešajte, aby sa všetko spojilo. Bielky vyšľahajte do tuha a jemne ich zapracujte do vaječnej zmesi. Rozohrejte panvicu s nepriľnavým povrchom, jemne vymastenú, na strednom ohni a nalejte naberačku zmesi; keď sa na povrchu začnú objavovať bublinky a spodok je zlatistý, otočte ju a dopečte.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Múky a iné
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola