Natisani Mix Pane zmes na chlieb a pečivo bez lepku

Kód: 575
Bez lepku Bez mlieka
9 hodnotení
€7,80 / ks €7,80 / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

So zmesou na chlieb bez lepku a laktózy od Natisani si jednoducho pripravíte mäkký a chutný chlieb, ktorý je ideálny pre tých, ktorí dodržiavajú bezlepkovú diétu. Táto zmes bola starostlivo vyvinutá tak, aby každá domáca rúra dokázala upiecť chlieb remeselnej kvality s ideálnou textúrou a lahodnou chuťou.

Detailné informácie

vlastná doprava
Bratislava a okolie
doručíme aj mrazený tovar
Dorucenie
Vaše objednávky
výbavíme čo najrýchlejšie
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pri nákupe nad 80€
Talianska kvalita
Talianska kvalita
bezlepkových výrobkov

Podrobný popis

Zloženie: Kukuričný škrob, ryžová múka, zemiakový škrob, dextróza, rastlinná vláknina: psyllium, stabilizátor: sorbitol, rastlinná vláknina: inulín, zahusťovadlo: E464.

Nutričné hodnoty na 100g:

Energia 1448 kJ / 346,4 kcal

Tuky 0,55 g
z toho nasýtené 0,15 g

Sacharidy 81,0 g
z toho cukry 2,6 g

Vláknina 8,6 g

Bielkoviny 2,64 g

Soľ 20,5mg

Recepty na prípravu:

Sendviče
1000 g zmesi, 680 g vody, 25 g pivovarských kvasníc, 30 g extra panenského olivového oleja, 25 g soli. Droždie rozpustite vo vode a vmiešajte do múčnej zmesi; pridajte soľ a nakoniec olej.Vytvarujte bochníky, položte ich na plech na pečenie a pokvapkajte ich vodou. Nechajte ich kysnúť 1 hodinu vo vypnutej rúre, kam ste predtým umiestnili nádobu s vriacou vodou. Predhrejte rúru na 220 °C, pričom v nej nechajte nádobu s vriacou vodou a pečte približne 30 min.

Focaccia
1000 g zmesi, 700 g vody, 30 g pivovarských kvasníc, 35 g extra panenského olivového oleja, 25 g soli. Droždie rozpustite vo vode a pridajte ho do múčnej zmesi, pridajte soľ a nakoniec olej. Cesto rozotrite na vymastený plech na pečenie a nechajte ho kysnúť 1 hodinu a 30 minút vo vypnutej rúre, kde ste predtým umiestnili nádobu s vriacou vodou. Predhrejte rúru na 180°, pričom nádobu s vriacou vodou nechajte vo vnútri, dochuťte olejom a soľou a pečte približne 25 minút. Pre lahodnejšiu verziu dochuťte olivami, rozmarínom a cibuľou.

Chlieb s kysnutým cestom
1000 g zmesi, 700 g vody, 600 g bezlepkového kvásku, 80 g slnečnicového oleja s vysokým obsahom kyseliny olejovej, 30 g soli, 40 g medu. Med rozpustite v teplej vode a spolu s olejom ho pridajte k múčnej zmesi. Zmes dobre premiešajte, pridajte kvások a nakoniec soľ. ​​Vytvarujte bochníky, poukladajte ich na ľahko vymastený plech na pečenie, prikryte vlhkou utierkou a nechajte kysnúť 3 hodiny vo vypnutej rúre, na ktorú ste predtým umiestnili nádobu s vriacou vodou. Predhrejte rúru na 230 °C, pričom nádobu s vriacou vodou nechajte vo vnútri a pečte približne 1 hodinu.

Dodatočné parametre

Kategória: Múky a iné
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola