Nový tovar už od 18.6.2025

Natisani Mix zmes na pizzu bez lepku

Kód: 569
Bez lepku Bez mlieka
5 hodnotení
Značka: Natisani
€8,80 / ks €8,80 / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

Zmes múk špeciálne navrhnutá na prípravu chutnej a voňavej pizze doma, vhodná pre tých, ktorí dodržiavajú bezlepkovú diétu.

Detailné informácie

vlastná doprava
Bratislava a okolie
doručíme aj mrazený tovar
Dorucenie
Vaše objednávky
výbavíme čo najrýchlejšie
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pri nákupe nad 80€
Talianska kvalita
Talianska kvalita
bezlepkových výrobkov

Podrobný popis

Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, zemiakový škrob, dextróza, rastlinná vláknina: psyllium, fruktóza, zahusťovadlo: E464, rastlinná vláknina: inulín, stabilizátor: sorbitol.

Nutričné ​​hodnoty na 100g:

Energia 1447 kJ / 346,4 kcal

Tuky 0,52 g z toho nasýtené 0,14 g

Sacharidy 81,3 g z toho cukry 3,81 g

Vláknina 9,0 g

Bielkoviny 2,6 g

Soľ 21 m

Recepty na prípravu:

Pomaly kysnúca neapolská pizza:
1000 g zmesi. 800 g vody, 10 g pivovarských kvasníc, 35 g oleja, 25 g soli. Droždie rozpustite vo vode a pridajte k múčnej zmesi: pridajte soľ a nakoniec olej. Zmes dajte do misky, prikryte potravinovou fóliou a vložte na 24 hodín do chladničky pri teplote +4 °C. Nechajte asi 30 minút odpočívať pri izbovej teplote, rozdeľte na bochníky s hmotnosťou 250 g a rozvaľkajte ich na doske poprášenej ryžovou múkou tak, aby mali typický okrúhly tvar so zvýšeným okrajom. Nechajte kysnúť vo vypnutej rúre asi 1 hodinu; dochuťte podľa chuti a pečte pri teplote 350 °C asi 4 minúty.

Pizza/Grilovaná pizza:
1000 g zmesi, 660 g vody, 25 g pivovarských kvasníc, 35 g oleja, 25 g soli. Droždie rozpustite vo vode a vmiešajte do múčnej zmesi; pridajte soľ a nakoniec olej. Získané cesto rozotrite na vymastený plech na pečenie a nechajte kysnúť 1 hodinu vo vypnutej rúre, kam ste predtým vložili nádobu s vriacou vodou. Predhrejte rúru na 220 °C, dochuťte paradajkami a pečte približne 15 minút. Pridajte ostatné korenie podľa chuti a dopečte. Z toho istého cesta môžete pripraviť focacciu a rôzne druhy pečiva.

Piadina (chlebová placka)
1000 g zmesi. 600 g vody, 200 g slnečnicového oleja, 32 g soli. 10 g bikarbóny. V miske zmiešajte zmes múky, soľ a bikarbónu, nakoniec pridajte vodu a olej. Cesto vypracujte, kým nezískate hladkú a homogénnu zmes, rozdeľte ho na bochníky a jemne ich rozvaľkajte valčekom. Pečte na nepriľnavej panvici asi 3-4 minúty a hneď ako sa začnú tvoriť bublinky, otočte ich.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Múky a iné
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola